Coaching on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat saavuttaa itsellesi tärkeitä tavoitteita tai unelmia. Tavoitteesi voivat koskea esimerkiksi oman hyvinvointisi lisäämistä, arjen tasapainottamista, elämänmuutosasioita ja työtä tai uraa. Olet ehkä jo yrittänyt saavuttaa tavoitteita, mutta jostain syystä työ on jäänyt kesken. Coaching-keskusteluissa pääset kirkastamaan tavoitteitasi ja selkeyttämään keinoja niiden saavuttamiseen.

Kehitä itsetuntemustasi

Coaching on voimavara- ja ratkaisukeskeinen, eri menetelmiä hyödyntävä ohjausmenetelmä. Coaching perustuu kognitiiviseen, positiiviseen ja valmentavaan psykologiaan. Coaching-prosessissa saat tuetusti pohtia nykytilannettasi. Opit johtamaan itseäsi paremmin ajatusten, tunteiden, tahdon ja toiminnan alueilla. Itsemyötätuntosi, tunnetaitosi, reflektointikykysi ja vuorovaikutustaitosi kehittyvät. Myös itsetuntemuksesi ja toiminnanohjaustaitosi kehittyvät. Coachingilla on positiivinen vaikutus elämään ja työhön liittyvään tyytyväisyyteen, omaan hyvinvointiin ja elämän mielekkyyden kokemukseen.

Hyödynnä vahvuuksiasi ja voimavarojasi

Ratkaisukeskeisenä coachina uskon, että sinulla itselläsi on ratkaisun avaimet ja tieto siitä, miten haluat elämäsi elää. Keskustellen tuen sinua tulemaan tietoiseksi ja tunnistamaan nämä, joskus syvällä alitajunnassa olevat ajatukset niin, että pystyt hyödyntämään niitä käytännössä. Hyödynnän tutkittuja menetelmiä mm. hyväksymis- ja omistautumisterapiasta (HOT). Kuuntelen aktiivisesti ja kysyn kysymyksiä, joiden avulla pystyt tunnistamaan paremmin mm. uskomuksiasi. Tunnistamme arvosi, toimintatapasi, vahvuutesi ja voimavarasi, että saat niistä enemmän apua arkeesi ja tavoitteidesi saavuttamiseen. Tuen sinua löytämään ja ottamaan käyttöön keinoja itsellesi merkityksellisen, omannäköisesi, arjen elämiseen.

Coaching perustuu ehdottomaan luottamukseen ja on tasavertainen yhteistyösuhde välillämme. Coachingin avulla ei hoideta sairauksia, eikä coaching ole terapiaa.

Yksikin tapaaminen voi auttaa eteenpäin

Tapaamisten määrä suunnitellaan tilanteesi ja tavoitteidesi perusteella. Tapaamisia on keskimäärin joka toinen viikko. Coaching-prosessi kokonaisuudessaan kestää tavallisimmin 3–10 kertaa. Joskus yksikin tapaaminen voi auttaa sinua alkuun ja selkeyttää tilannettasi. Voit tulla coachattavakseni, jos olet yli 18-vuotias. Tapaamiset toteutetaan tietoturvallisella videoyhteydellä.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Teen coaching-työtä kansainvälisen coaching-yhteisön (ICF) eettisten sääntöjen mukaan.

Skip to content