💚 Ratkaisukeskeistä valmennusta hyvinvointisi tueksi 💚

Ratkaisukeskeinen valmennus eli coaching on hyvä apu silloin, kun haluat elää omannäköistäsi elämää entistä vahvemmin ja saavuttaa itsellesi tärkeitä tavoitteita ja unelmia.

Tavoitteesi voivat koskea esimerkiksi

  • oman hyvinvointisi lisäämistä
  • arjen tasapainottamista
  • elämänmuutosasioita
  • työtä tai uraa.

Olet ehkä jo aiemmin yrittänyt saavuttaa tavoitteitasi, mutta jostain syystä et ole vielä onnistunut tai työ on jäänyt kesken. Valmennuksessa pääset kirkastamaan tavoitteitasi ja selkeyttämään keinoja tavoitteidesi saavuttamiseen.

Kehitä itsetuntemustasi

Ratkaisukeskeinen valmennus perustuu mm. positiiviseen ja valmentavaan psykologiaan. Valmennuksessa pohdit kanssani nykytilannettasi ja saat kehittää itsetuntemustasi, itsemyötätuntoasi sekä tunnetaitojasi. Myös reflektointikykysi, vuorovaikutustaitosi ja toiminnanohjaustaitosi kehittyvät.

Valmennuksessa keskitytään vahvuuksiin ja voimavaroihin. Valmennuksella on positiivinen vaikutus elämään ja työhön liittyvään tyytyväisyyteen, omaan hyvinvointiin ja elämän mielekkyyden kokemukseen.

Merkityksellinen elämä

Uskon, että sinulla itselläsi on ainakin alitajunnassasi tieto siitä, miten haluat elämäsi elää ja minkälainen sinä aidoimmillasi olet. Valmennuksessa tuen sinua elämään juuri sinulle merkityksellistä elämää.

Hyödynnän tutkittuja menetelmiä mm. toimintaterapiasta, positiivisesta psykologiasta ja hyväksymis- ja omistautumisterapiasta (HOT). Kuuntelen aktiivisesti ja kysyn kysymyksiä, joiden avulla pystyt tunnistamaan paremmin mm. uskomuksiasi. Tunnistamme arvosi, toimintatapasi, vahvuutesi ja voimavarasi niin, että saat niistä entistä enemmän apua arkeesi ja tavoitteidesi saavuttamiseen.

Valmennus perustuu ehdottomaan luottamukseen ja on tasavertainen yhteistyösuhde välillämme. Valmennuksessa ei hoideta sairauksia, eikä se ole terapiaa.

Yksikin tapaaminen voi auttaa eteenpäin

Tapaamisten määrä suunnitellaan tilanteesi ja tavoitteidesi perusteella. Joskus yksikin tapaaminen voi auttaa sinua alkuun ja selkeyttää tilannettasi. Tapaamiset toteutetaan etäyhteydellä.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Teen valmennusta kansainvälisen coaching-yhteisön (ICF) eettisten sääntöjen mukaan.