Mukavaa, kun tulit sivuilleni 💚

Olen Virpi Vaarala, toimintaterapeutti ja ratkaisukeskeinen coach. Tarjoan palveluja etänä, tietoturvallisella videoyhteydellä, koko maassa. Päädyin yritykseni Hyvässä vireessä -nimeen, koska toivon auttavani palveluillani sinua löytämään oman hyvän vireesi elämässäsi. Erilaisissa sairaus- ja kuormitustilanteissa voimme olla liikaa joko yli- tai alivireisiä, ja elämä ei silloin ole tasapainossa. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta oman vireystilan tunnistaminen ja hyvästä vireestä huolehtiminen on tärkeää.

Palveluni

Voin auttaa sinua toimintaterapian keinoin, kun voimavarasi arjessa, opinnoissa tai töissä ovat ehtymässä, etkä tiedä, miten jaksat eteenpäin. Palvelu aikuisasiakkaille.

Coachingin avulla kehität omaa itsetuntemustasi, toimintatapojasi ja pääset haluamiasi tavoitteita kohti. Palvelu aikuisasiakkaille.

Virittäjä ja varhainen välittäjä

Tärkein tehtäväni on auttaa sinua elämään itsellesi merkityksellistä elämää. Toimin varhaisena välittäjänä, toivon ja hyvän vireen virittäjänä. Voin rinnalla kulkijanasi rohkaista ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan polun omannäköiseesi elämään. Autan sinua elämään hyvinvoivana, tietoisia valintoja tehden, oman arvopohjasi mukaisesti, vahvuuksiasi ja voimavarojasi hyödyntäen.

Hyödynnän työssäni tutkittuja arviointi- ja työskentelymenetelmiä toimintaterapiasta, hyväksymis- ja omistautumisterapiasta (HOT) ja positiivisesta psykologiasta. Ratkaisukeskeisen lähestymistavan avulla tutkimme sinun ajatuksiasi, tunteitasi, toiveitasi ja uskomuksiasi niin, että löydät omat, juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Olethan yhteydessä, niin jutellaan tarkemmin, miten voin sinua auttaa. 💚

 

Koulutus:

Ratkaisukeskeinen coach, Lapin Kesäyliopisto (18 op), 2021
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja / KC Nepsyvalmentaja® (30 op), Tampereen Kesäyliopisto, 2020
Toimintaterapeutti (AMK), Metropolia ammattikorkeakoulu, 2018
Hallintotieteiden maisteri, Lapin Yliopisto, 2006

Joustava mieli – hyväksymis- ja omistautumisteorian perusteet ammattilaisille, 2021
Zones of Regulation, 2019

Työkokemus mm.

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus ja harkinnanvarainen moniammatillinen yksilökuntoutus.
Työelämän kehittämistehtävät, henkilöstöhallinnon tehtävät, henkilöstökonsultin ja uraohjaajan tehtävät, esimiestehtävät, projektipäällikön tehtävät.

Skip to content