💚 Ratkaisukeskeistä valmennusta hyvinvointisi tueksi 💚

Mukavaa, kun tulit sivuilleni 💚

Olen Virpi Vaarala, ratkaisukeskeinen valmentaja ja toimintaterapeutti. Tarjoan ratkaisukeskeistä valmennusta hyvinvointisi tueksi ja oman hyvän vireesi löytämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Eri elämänvaiheissa, erityisesti kuormitus- ja stressitilanteissa, voimme olla liikaa joko yli- tai alivireisiä, eikä elämä ole silloin tasapainossa. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta oman vireystilan tunnistaminen ja hyvästä vireestä huolehtiminen on tärkeää.

Tärkein tehtäväni on auttaa sinua elämään itsellesi merkityksellistä, omannäköistäsi elämää. Toimin toivon ja hyvän vireen virittäjänä. Kuljen rinnallasi ja rohkaisen ja autan sinua löytämään juuri sinulle sopivan polun omannäköiseesi elämään.

Autan sinua elämään

  • hyvinvoivana
  • oman arvopohjasi mukaisesti
  • tietoisia valintoja tehden
  • vahvuuksiasi ja voimavarojasi hyödyntäen.

Hyödynnän työssäni tutkittuja työskentelymenetelmiä mm. toimintaterapiasta, hyväksymis- ja omistautumisterapiasta (HOT) ja positiivisesta psykologiasta. Ratkaisukeskeisen lähestymistavan avulla tutkimme sinun ajatuksiasi, tunteitasi, toiveitasi ja uskomuksiasi niin, että löydät omat, juuri sinulle sopivat ratkaisut. Valmennus toteutetaan etäyhteydellä.

Olethan yhteydessä, niin jutellaan tarkemmin, miten voin sinua auttaa. 💚

 

Koulutus:

Ratkaisukeskeinen coach, Lapin Kesäyliopisto (18 op), 2021
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja / KC Nepsyvalmentaja® (30 op), 2020
Toimintaterapeutti (AMK), Metropolia ammattikorkeakoulu, 2018
Hallintotieteiden maisteri, Lapin Yliopisto, 2006

Joustava mieli – hyväksymis- ja omistautumisteorian perusteet ammattilaisille (HOT), 2021
Zones of Regulation, tunnesäätelykoulutus, 2019

Työkokemus

Toimintaterapeutin työkokemusta vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta ja harkinnanvaraisesta moniammatillisesta yksilökuntoutuksesta.
Pitkä työkokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä, suunnittelu- ja kehittämistehtävistä, henkilöstöhallinnon tehtävistä, uraohjaajan tehtävistä, esimiestehtävistä ja projektipäällikön tehtävistä.